Language
Ship management

Ajankohtaista

30.8.2017

MEPAn Kunnianosoitus Paavo Arpiaiselle

Merimiespalvelutoimisto MEPA luovutti VG-Shippingin pitkäaikaiselle päällikölle Paavo Arpiaiselle merimiesurheilun erikoispalkinnon "The Grand Sportsman of the Seven Seas". Palkinto on harvoin jaettava huomionosoitus merkittävälle ja pitkäaikaiselle merimiesurheilijalle, ja se on aikaisemmin annettu vain kahdelle merenkulkijalle.

Paavo-Arpiainen-mepa-palkinto

Paavo on ollut mukana merimiesurheilussa jo merimiesammattikoulusta alkaen, vuodesta 1973. Laivan päällikkönä Paavo oli tunnettu siitä, että mm. kauppareissut hoituivat polkupyörällä. Paavo työskenteli useilla VG-Shippingin miehittämillä aluksilla, mm.  Pamela, Susanna, Nina, Eeva , Nedland ja Martta VG. Viime vuonna hän jäi eläkkeelle Martta VG-alukselta. Aktiivinen liikuntaharrastus jatkuu edelleen, ja esimerkiksi tänä vuonna pyöräilykilometrejä on jo yli 3000. Liikuntaharrastus varmasti vaikutti myös siihen, että Paavo ei ollut koskaan sairaslomalla.

mepa-vg-shipping-pave-palkinto
Palkinnon kävivät Turussa 30.8. luovuttamassa Mepasta Tiedottaja Pekka Karppanen Urheiluvastaava Katja Mertanen sekä toimitusjohtaja Sampsa Sihvola


Palaa otsikoihin