Language
Ship management

Ajankohtaista

15.12.2017 VG-Shipping ja Gaiamare sulautuvat yhdeksi varustamoyhtiöksi

Meriaura Groupiin kuuluvat yhtiöt VG-Shipping Oy ja Meriauran emoyhtiö Oy Gaiamare Ab sulautuvat yhdeksi varustamoyhtiöksi 1.1.2018. Liiketoiminta jatkuu ennallaan, eikä sulautumisella ole vaikutuksia asiakkaisiin tai työsuhteisiin.

Lue lisää


1.11.2017 VG-Shippingin biöljyliiketoiminta siirtyy VG EcoFuel Oy:lle

VG-Shipping Oy ja VG EcoFuel Oy ovat 25.10.2017 sopineet Uudessakaupungissa harjoitettavan bioöljyliiketoiminnan siirtymisestä VG EcoFuel Oy:lle. VG EcoFuel Oy jatkaa liiketoimintaa keskeytyksettä 1.11.2017 alkaen.

Lue lisää


30.8.2017 MEPAn Kunnianosoitus Paavo Arpiaiselle

Merimiespalvelutoimisto MEPA luovutti VG-Shippingin pitkäaikaiselle päällikölle Paavo Arpiaiselle merimiesurheilun erikoispalkinnon "The Grand Sportsman of the Seven Seas". Palkinto on harvoin jaettava huomionosoitus merkittävälle ja pitkäaikaiselle merimiesurheilijalle, ja se on aikaisemmin annettu vain kahdelle merenkulkijalle.

Lue lisää


15.8.2017 VG-Shipping ja Wasa Dredging aloittavat yhteistyön

VG-Shipping on tehnyt sopimuksen Wasa Dredging Oy:n kanssa kahden palkoproomun turvallisuusasioiden (ISM & DPA) sekä miehityksen hoidosta.

Lue lisää


10.8.2017 Aranda uudistetaan Rauman telakalla

Merentutkimusalus Arandan peruskorjaus Rauman telakalla on alkanut. Lähes 30-vuotias alus uudistuu monella tapaa. Aluksen pituus lisääntyy remontissa 7m. Alus halkaistaan ja sen keskelle lisätään telakalla lähes valmiiksi tehty lohko.

Lue lisää


Seuraavat