Language
Ship management

Ajankohtaista

30.8.2017 MEPAn Kunnianosoitus Paavo Arpiaiselle

Merimiespalvelutoimisto MEPA luovutti VG-Shippingin pitkäaikaiselle päällikölle Paavo Arpiaiselle merimiesurheilun erikoispalkinnon "The Grand Sportsman of the Seven Seas". Palkinto on harvoin jaettava huomionosoitus merkittävälle ja pitkäaikaiselle merimiesurheilijalle, ja se on aikaisemmin annettu vain kahdelle merenkulkijalle.

Lue lisää


15.8.2017 VG-Shipping ja Wasa Dredging aloittavat yhteistyön

VG-Shipping on tehnyt sopimuksen Wasa Dredging Oy:n kanssa kahden palkoproomun turvallisuusasioiden (ISM & DPA) sekä miehityksen hoidosta.

Lue lisää


10.8.2017 Aranda uudistetaan Rauman telakalla

Merentutkimusalus Arandan peruskorjaus Rauman telakalla on alkanut. Lähes 30-vuotias alus uudistuu monella tapaa. Aluksen pituus lisääntyy remontissa 7m. Alus halkaistaan ja sen keskelle lisätään telakalla lähes valmiiksi tehty lohko.

Lue lisää


2.5.2017 m/v Meri 5-vuotis katsastuksessa

Kansilastialus Merille tehtiin 5-vuotis katsastustelakointi Gdanskin Remontowa-telakalla. Aluksen luokka vaihdettiin samalla Lloyd’s Register’iksi.

Lue lisää


5.9.2016 Meriaura Group 30 vuotta

Meriaura Group juhli 30-vuotista matkaansa 2.9.2016 yhtiön syntysijoilla Turussa Sigyn-salissa. Paikalla oli suuri joukko asiakkaita ja muita yhteistyökumppaneita.

Lue lisää


Seuraavat